Revisor

Som revisor kan vi give dig den optimale rådgivning, så du kommer godt i gang med din virksomhed. BG Revision er et mindre revisionsvirksomhed, der betjener alle små- og mellemstore virksomheder i Vallensbæk og resten af København. 

I 2014 blev det muligt, at starte egen virksomhed op ved at stifte et iværksætterselskab. Med kun 1 krone i egenkapital fik man nu muligheden for at stifte et selskab, hvor man ikke hæfter personligt. IvS står måske ikke ligeså pænt på papiret som A/S eller ApS, men nedenstående tal viser, hvor attraktivt det er blevet at starte virksomhed via et iværksætterselskab. Den eneste forskel på iværksætterselskabet kontra A/S og ApS er, at der ikke er mulighed for udlodning af udbytte før egenkapitalen når de kr. 50.000, som er minimum for at stifte et anpartsselskab.

I år op til 30/4-2016 har 3.962 valgt at starte virksomhed gennem et iværksætterselskab. Blot 300 har valgt A/S og 6.160 har valgt, at starte op via et ApS. De fleste vælger at stifte et ApS, også da minimumsgrænsen er faldet med tiden, og nu udgør kr. 50.000. Alligevel er antallet af ApS’er faldet med 66 % siden 2014. Antal stiftelser af IvS’er dog blot faldet med 37 % siden 2014. Det viser bare, at IvS er kommet for at blive.

Ønsker du et økonomisk overblik over din virksomhed? Skal du bruge en revisor, der kan give dig den rigtige sparring?

Book et uforpligtende møde, og lad os snakke om hvad vi kan gøre for dig.