Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 284 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 347 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 368 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 389 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 417 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 588 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 614 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 639 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/1/bgrevision.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ninja-forms-style/styles/ninja-forms-styles.php on line 658 Årsregnskab - Hvad er et årsregnskab? - Få hjælp hos BG Revision

Få styr på dit årsregnskab med BG Revision – kontakt os i dag

Et årsregnskab er et vigtigt værktøj for virksomhederne, da det viser hvordan det står til for virksomhedens økonomiske situation.

Revisor i Glostrup og resten af København

Et årsregnskab er et vigtigt værktøj for virksomhederne, da det viser hvordan det står til for virksomhedens økonomiske situation.

Hos BG Revision har vi mange års erfaring med udarbejdelse af årsregnskaber og skatteregnskaber. Vi sørger for, at regnskabet lever op til lovgivningens krav. Dermed vil det udarbejdede årsregnskab altid fremstå forståeligt, og give et retvisende billede.

Vi har erfaring med de små- og mellemstore virksomheder. Som revisor kender vi dermed til de særlige regnskabsmæssige og skattemæssige problemstillinger, der skal tages hensyn til i de forskellige brancher. Vi forholder os dermed også til tallene, og deres relevans i forhold til virksomhedens branche.

Inden for udarbejdelse af regnskab tilbyder vi følgende ydelser:

  • Regnskabsaflæggelse efter årsregnskabslovens bestemmelser
  • Rådgivning om valg af regnskabspraksis og de regnskabsmæssige forhold
  • Udarbejdelse af skatteregnskab
  • Opgørelse af skattepligtig indkomst

Kvalitetsbevidst privat og erhvervsrevisor til årsregnskab

Enkeltmandsvirksomhederne har ikke pligt til at aflægge årsrapporten efter årsregnskabslovens bestemmelser. De kan blot nøjes med at udarbejde et skatteregnskab. Kapitalselskaberne, har dog pligt til at aflægge efter årsregnskabsloven. Hvad enten du har en personlig virksomhed eller selskab, så kan vi hjælpe dig. Hvis du søger en kvalitetsbevidst revisor, er du havnet på den rigtige side. BG Revision leverer udelukkende kvalitet til fair priser.

Det er desværre svært for mange selvstændige at se, hvad de betaler for. Sådan er det, når man ikke kan smage på ydelsen. Det er især vanskeligt, hvis man som virksomhedsejer ikke er særlig regnskabskyndig selv. Men som kunde i BG Revision vil du være i trygge hænder. Vi taler i et sprog, der er til at forstå. Det er vigtigt for os, at vores kunder ved hvad de betaler for, og at de ser os som en sparringspartner frem for en kedelig udgift.

Vi står klar til at hjælpe dig, der har brug for en revisor til at udarbejde dit årsregnskab. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende møde, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os nu på 71 99 88 60 for hjælp til udarbejdelse af årsregnskab.