Regnskab

Professionelle og erfarne specialister i regnskab

Stort set alle erhvervsdrivende virksomheder er pligtige til at aflægge et regnskab. Virksomheder som A/S og ApS er underlagt reglerne i Årsregnskabsloven, som stiller specifikke krav til udformningen af årsregnskabet.

Få et uforpligtende tilbud71 99 88 60

Ekspertise og ressourcer til rådighed

Mange virksomheder mangler den nødvendige ekspertise og de ressourcer, der kræves for at udarbejde et regnskab, der opfylder de mange og detaljerede lovkrav. Hos BG Revision tilbyder vi professionel assistance til udarbejdelsen af regnskaber, så din virksomhed kan sikre, at alle krav overholdes.

Erfaring med forskellige virksomhedstyper

Vi har omfattende erfaring med udarbejdelsen af årsrapporter for selskaber samt regnskaber for personlige virksomheder, fonde, ejer- og andelsboligforeninger og andre enheder. Vores dygtige medarbejdere har dyb indsigt i at sikre, at regnskaber og årsrapporter udformes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vores interne faglige afdelinger sørger for, at alle lovændringer løbende indarbejdes i vores koncepter og standarder.

Skræddersyet regnskabsservice

Vi sætter en ære i at kommunikere regnskabernes indhold på en forståelig måde. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at bestemme, hvilke ressourcer de ønsker at bidrage med i forbindelse med udarbejdelsen af regnskabet eller årsrapporten. Dette sikrer, at virksomheden kun udfører det arbejde, den ønsker og er i stand til, hvilket hjælper med at minimere omkostningerne til vores assistance.

Lovpligtig regnskab og årsrapport

At sikre overholdelse af Årsregnskabsloven og andre relevante regler er virksomhedens eget ansvar, men mange ser det som en naturlig del af revisors arbejde. Hos BG Revision gør vi det til vores mission at lette denne byrde for vores kunder ved at levere præcise og rettidige regnskaber, der overholder alle lovmæssige krav.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mangler du input eller sparring? Så kommer vi gerne forbi og snakker med jer eller holder et online møde. Kontakt os endelig og få en fornuftig pris, tilpasset jeres behov. Du kan ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen.

BG Revision holder til i Greve, hvorfra vi hjælper kunder i hele landet. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig og din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvorfor vælge BG Revision?

Vi er store nok til at løfte alle opgaver, men små nok til at gøre det i tæt samarbejde

Erfarne revisorer

Hos BG Revision har vi mange års erfaring som statsautoriserede revisorer, hvilket sikrer dig professionel og pålidelig rådgivning.

Skattesager og skatterådgivning

Vores ekspertise inden for skatterådgivning og håndtering af skattesager gør os til en pålidelig partner i komplekse skattemæssige forhold.

Samarbejde i øjenhøjde

Vi prioriterer et tæt og uformelt samarbejde, hvor vi møder vores kunder i øjenhøjde og tilpasser vores ydelser til dine behov.

FSR medlemskab

Som medlem af FSR – danske revisorer, opretholder vi de højeste faglige standarder og sikrer, at vores rådgivning altid overholder gældende lovgivning.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder høj kvalitet og omfattende revisorydelser til konkurrencedygtige priser, så du får mest muligt for dine penge.

Lokalt forankret

Vores centralt placerede kontor i Greve gør os let tilgængelige for kunder i hele København, Nordsjælland, og det øvrige Sjælland.

Skatterådgivning – kompetente specialister tilknyttet

Her hos BG Revision har vi forskellige skattespecialister tilknyttet, som sætter sig grundigt ind i dine konkrete skattemæssige udfordringer. Vi arbejder ud fra en løsningsorienteret og holistisk tilgang, hvor alle de relevante aspekter inden for skat i din specifikke sag bliver taget i betragtning. Derfor kan du trygt overlade skattearbejdet til os. Vi garanterer en individuel service, hvor problemstillinger inden for krydsfeltet mellem økonomi og jura bl.a. er i fokus.

Skatterådgivning kan være en kompleks sag, og kan indebære et bredt felt af opgaver. Derfor har vi, som tidligere nævnt, allieret os med en række forskellige specialister, som vi kan henvise til, hvis den givne skatterådgivning er uden for vores ressortområde. På den måde kan vi trække på forskellige specialister i vores netværk, så du får den helt rigtige behandling.