Revision

Oplev professionel og kompetent revision

Vi udfører alt fra lovpligtig revision til interne revisioner og skræddersyede revisionsopgaver efter jeres specifikke behov. Vores ydelser inkluderer også rådgivning om effektivisering af interne kontroller og optimering af regnskabspraksis. Med vores solide erfaring og dybdegående kendskab til revisionsstandarder kan vi hjælpe jer med at opnå fuld økonomisk gennemsigtighed og overholde alle relevante lovgivningskrav.

Få et uforpligtende tilbud71 99 88 60

Erfaring med revision for alle virksomhedstyper

Vi har en bred kundeportefølje, der spænder over alle størrelser og brancher, hvilket giver os stor erfaring i planlægning og udførelse af revision for forskellige virksomhedstyper. Vores ekspertise omfatter både private og offentlige virksomheder, hvilket gør os i stand til at levere skræddersyede revisionsløsninger.

Effektiv og fleksibel revisionsproces

Vores revision udføres af dedikerede teams, der er sammensat af medarbejdere med forskellige uddannelsesniveauer og erfaringer. Revisionen er tilrettelagt, så den kan gennemføres hurtigt og effektivt på tidspunkter, der passer bedst ind i vores kunders daglige drift. En statsautoriseret revisor har altid det fulde ansvar for planlægning og konklusion af revisionen, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed.

Minimal ressourceanvendelse for kunderne

Vi forstår, at revision kan betragtes som et nødvendigt onde for mange virksomheder. Derfor stræber vi efter at gennemføre revisionen med så få ressourcer fra vores kunder som muligt. Vi aftaler individuelt, hvor mange ressourcer kunden ønsker at bruge på klargøring af materiale, hvilket minimerer den samlede ressourceanvendelse.

Konstruktiv dialog og forbedringsforslag

Under revisionen indsamler vi så mange oplysninger som muligt og engagerer os i en konstruktiv dialog med vores kunder. Vi fokuserer på at identificere forbedringsmuligheder, der kan tilføre værdi til virksomheden, enten gennem øget indtjening eller reducerede omkostninger. Mange af vores kunder oplever, at revisionen ikke blot er et nødvendigt onde, men en konstruktiv proces, der bidrager positivt til deres virksomhed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mangler du input eller sparring? Så kommer vi gerne forbi og snakker med jer eller holder et online møde. Kontakt os endelig og få en fornuftig pris, tilpasset jeres behov. Du kan ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen.

BG Revision holder til i Greve, hvorfra vi hjælper kunder i hele landet. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig og din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvorfor vælge BG Revision?

Vi er store nok til at løfte alle opgaver, men små nok til at gøre det i tæt samarbejde

Erfarne revisorer

Hos BG Revision har vi mange års erfaring som statsautoriserede revisorer, hvilket sikrer dig professionel og pålidelig rådgivning.

Skattesager og skatterådgivning

Vores ekspertise inden for skatterådgivning og håndtering af skattesager gør os til en pålidelig partner i komplekse skattemæssige forhold.

Samarbejde i øjenhøjde

Vi prioriterer et tæt og uformelt samarbejde, hvor vi møder vores kunder i øjenhøjde og tilpasser vores ydelser til dine behov.

FSR medlemskab

Som medlem af FSR – danske revisorer, opretholder vi de højeste faglige standarder og sikrer, at vores rådgivning altid overholder gældende lovgivning.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder høj kvalitet og omfattende revisorydelser til konkurrencedygtige priser, så du får mest muligt for dine penge.

Lokalt forankret

Vores centralt placerede kontor i Greve gør os let tilgængelige for kunder i hele København, Nordsjælland, og det øvrige Sjælland.

Skatterådgivning – kompetente specialister tilknyttet

Her hos BG Revision har vi forskellige skattespecialister tilknyttet, som sætter sig grundigt ind i dine konkrete skattemæssige udfordringer. Vi arbejder ud fra en løsningsorienteret og holistisk tilgang, hvor alle de relevante aspekter inden for skat i din specifikke sag bliver taget i betragtning. Derfor kan du trygt overlade skattearbejdet til os. Vi garanterer en individuel service, hvor problemstillinger inden for krydsfeltet mellem økonomi og jura bl.a. er i fokus.

Skatterådgivning kan være en kompleks sag, og kan indebære et bredt felt af opgaver. Derfor har vi, som tidligere nævnt, allieret os med en række forskellige specialister, som vi kan henvise til, hvis den givne skatterådgivning er uden for vores ressortområde. På den måde kan vi trække på forskellige specialister i vores netværk, så du får den helt rigtige behandling.