Få styr på din bogføring med BG Revision – kontakt os i dag

Mangler du hjælp til bogføring, så kan BG Revision tilbyde dig en professionel og erfaren bogføringsassistance.

Vi hjælper med bogføring

Mangler du hjælp til bogføring, så kan BG Revision tilbyde dig en professionel og erfaren bogføringsassistance, så du kan fokusere på det du er bedst til. Det er helt op til dig, hvor meget vores revisor skal tage sig af. Vi er fleksible og kan også træde til med kort varsel.

Vi tilbyder bogføring i Glostrup, København og omegn, og kommer gerne ud til dig, der ønsker hjælp til bogføring på eget anlæg.

Bogføringen og dens rapportering danner grundlaget for selve årsregnskabet. Dermed har den også en indflydelse på de økonomiske beslutninger, der skal tages.

Vi er en revisor du kan regne med:

  • Vi overholder altid deadlines.
  • Vi tilbyder professionel bistand med bogføringen enten hos os eller ude hos din virksomhed
  • Vi tilbyder assistance til skarpe priser
  • Vi kan håndtere alle typer opgaver. Ingen opgaver er hverken for små eller store.
  • Vi sørger for at du løbende bliver rapporteret

Afstemt bogholderi

Vi har erfaring med alle typer økonomiprogrammer, og hjælper også dig der ønsker en gennemgang af bogholderiet. Vi kan håndtere alle typer opgaver. Hos BG Revision er ingen opgaver hverken for små eller store.

Når vi foretager bogføringen for dig, vil du altid få et afstemt bogholderi. Vi sender ikke noget før det er afstemt, og sammen med en afstemt balance, sørger vi også for at udarbejde momsregnskabet. Hos os er du i trygge hænder, og du vil hurtigt finde ud af, at vi er dygtige til det vi laver.

Hvis du søger en revisor til at hjælpe dig med bogføring og momsregnskab, er du havnet det helt rigtige sted. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende møde, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os på 71 99 88 60 for hjælp til bogføring.

Hvad er bogføring?

Bogføring betyder i alt sin enkelthed at føre regnskab. I henhold til bogføringsloven § 1 er alle etablerede virksomheder i Danmark samt virksomheder, som hører hjemme i udlandet, men som udfører erhvervsaktiviteter her i landet, forpligtet til at udføre bogføring og rapportering. Bogføringsloven gælder desuden også for alle virksomheder, som har begrænset skattepligt til Danmark, og virksomheder der modtager tilskud fra EU eller den danske stat.

Som udgangspunkt er bogføring altså lovpligtigt for alle erhvervsdrivende, og vi udfører, og tilrettelægger naturligvis hver enkelt bogføring i overensstemmelse med din virksomheds omfang og art. Når vi bogfører for virksomheder, så registrerer vi samtlige indtægter og udgifter i det givne regnskab – men det er den bogføringspligtige eget ansvar at opbevare alle regnskabsmaterialer fra de sidste 5 år.

Hjælp til bogføring

Med vores bogføring hjælper vi dig som erhvervsdrivende med at holde styr på alle indtægter og udgifter, så du hurtigt kan få det fulde overblik over din virksomheds økonomiske situation. Således er det også nemmere at reagere, hvis der f.eks. skal foretages ændringer i din virksomhed. Som erhvervsdrivende gør bogføringen også, at det bliver nemmere at indberette den korrekte moms og skat, og om der er overskud eller underskud.

Vi tilpasser altid vores bogføring til den konkrete type af virksomhed, som vi arbejder for.